2023 június 6 körül várjuk az új alom születését.

A szülők

Pusztai Pandur Sunny

Egészségügyi szűrés: HD-A, ED-A, DM: N/N, D-locus: D/D, Szemszűrés: betegségektől mentes

Vizsgák: JB, ZTP, BH, IGP 1

Kiállítási eredmányek: CAC, CACIB

Orkane des Trois Petits Diables

Egészségügyi szűrés: HD-A, D-Locus D/D

Vizsgák: JB, ZTP, BH, Fpr1, Fpr2

Kiállítási eredmányek: HJCH, HSCH, CAC, CACIB

Mindkét szülő barátságos, kedves kutya, jó zsákmány ösztönökkel, jól motiválhatóak jutalomfalattal és labdával is.Nagyon szeretnek megfelelni és a gazda közelében lenni. Orki végtelenül türelmes és mindig boldog, Sunnynak fejlett védő ösztöne van és fiatal korában sikeresen teljesítette az IGP1 vizsgát (nyomkövetés, engedelmes, őrző-védő munka)

Ebből a párosításból fekete-rajzos és szőke kiskutyákat várunk, akik egészségesek, vidámak, aktivak, jó természetűek, magabiztos kiskutyák akik hosszú éveken át boldogságot okoznak a családjuknak.

Pedigree itt megnézhető

Kiskutyáinkról...

Kiskutyáinkat nem adjuk el kereskedőknek! Kölykeinknek kizárólag olyan családokat keresünk, ahol "családtagként" kezelik, elhivatott gazdik,kiállítani, sportolni,kirándulni vagy kutyázni vágyók stb... A kutyáim szabadon családi környezetben élnek, kennel tartást nem preferálom...

Sok éves tapasztalataim alapján az igényeknek megfelelően segítek kiválasztani a megfelelő kölyköt. A kiskutya új gazdikkal igyekszem a remdszeres kapcsolattartást tartani, közös séták és a felmerülő nevelési, kiképzési kérdésekkel is bármikor kereshetnek, elutazáskor a panzióztatását is vállalom. Kutyáim bejelentkezés után bármikor megtekinthetőek, róluk teljes körű felvilágosítást nyújtok.

Amennyiben valamelyik párosítás iránt érdeklődik, keressen az elérhetőségeimen.

Kiskutyák